fbpx

Skap stemningen med vår utendørsbelysning

Velkommen til vårt univers av utendørsbelysning, hvor vi kombinerer innovasjon, kvalitet og stil for å lyse opp både private hager og offentlige områder. Enten det er for å skape atmosfære, øke sikkerheten eller fremheve arkitektoniske detaljer, er våre utendørsbelysningsløsninger skreddersydd for å møte dine behov.

Hvorfor velge oss?

Hage- og veibelysning fra BEGA

Markedsledende utvalg
Vi samarbeider med anerkjente leverandører, deriblant BEGA, Selux, L&L Luce&Light, for å sikre et bredt spekter av produkter og designalternativer.

SML Lighting-ansatte i samtale rundt et bord

Ekspertise og erfaring
Vårt team av spesialister har lang erfaring med å skape skreddersydde belysningsløsninger for både private og offentlige prosjekter.

Trender og innovasjon
Vi holder oss oppdatert på de nyeste trendene og innovasjonene innen utendørsbelysning, slik at vi alltid kan tilby avanserte løsninger og teknologi som ivaretar både naturen og miljøet.

Vår tilnærming til utendørsbelysning

Vi forstår viktigheten av å integrere belysning harmonisk med omgivelsene. Vår tilnærming omfatter ikke bare design og produktutvalg, men også hensyn til lystekniske krav, estetikk, og universell utforming. Enten det er for å skape en innbydende atmosfære i en hage, belyse en offentlig park eller fremheve fasadedetaljer, streber vi etter å levere løsninger som både er funksjonelle og visuelt tiltalende. I tillegg er vi Miljøfyrtårn-sertifisert!

Utendørsbelysning er ikke bare et praktisk element, det er også en mulighet til å skape stemning og fremheve det visuelle miljøet. Med vårt fokus på kvalitet, innovasjon og ekspertise, er vi din partner for å lyse opp utendørsområder på en måte som både imponerer og inspirerer. Utforsk vårt utvalg av utendørsbelysning i dag og ta det første skrittet mot å transformere ditt uterom.

BEGA Home & Garden

BEGA Home & Garden

Utviklet for å forenkle installasjon, uten at du trenger hjelp fra installatør. Dette gleder både hageentusiaster og andre som ønsker å forbedre utendørsområdet med stilig og funksjonell belysning.

Lanova gatearmatur fra Selux som lyser opp en vei.

Lys til parker, gang- og sykkelveier

Riktig utebelysning langs gangveier og i parker øker synlighet, sikkerhet og skaper stemning ved å fremheve naturlige og arkitektoniske trekk.

Nature Centric Lighting

Teknologien som er laget for å beskytte naturens mangfold ved å tilpasse seg årstidene og ulike tider på døgnet, slik at både mennesker og dyr trives.

Produktbilde av Organic Design Pole fra Selux

Selux med lysmaster inspirert av naturen

Offentlige lystmaster, inspirert av naturens former, smelter sammen med arkitekturen, beriker landskapet og gir hvert uterom en autentisk og unik karakter.

Hva er lysforurensning?

Husker du sist du så en klar stjernehimmel? Dessverre blir dette sjeldnere i dag grunnet lysforurensing. Utforsk hva lysforurensning er, hva som forårsaker det, og hvilke negative effekter det har på mennesker, dyreliv og miljøet.

Brass belysning i miljø fra Zero

Vi er eksperter på utendørsbelysning

Vi har spisskompetanse på belysning av parker, skolegårder, torg og fasader. Her bidrar vi med vår ekspertise innen funksjonell og estetisk utendørsbelysning som skal oppfylle dagens krav til effektivitet og bærekraft.

Noen av våre prosjekter innen utendørsbelysning:

Den Blå Moské

Gatebelysning i Moss / Lysdesign Zenisk

Kunstbelysning i skulpturskog

Skulpturskogen på The Well

Abonner på nyhetsbrevet vårt