fbpx

Boliger og hytter

Dagens boliger skal speile brukeres levemåte og behov, i form av personlig stil, komfort, estetikk, teknologi og styringssystemer, og ikke minst ønsket stemning. I samarbeid med våre oppdragsgivere designer og utvikler vi belysningsløsninger som ivaretar det helhetlige konseptet samtidig som personlig behov og ønsker er hensyntatt.

Oppdragene omfatter konseptutvikling, belysningsplaner, utvelgelse av riktig produkter, ekspertise på elektro, styring, prosjektledelse og leveranse av produkt og løsning til rett tid.

Vi skaper stemningen.

Kjøkkenbelysning i moderne leilighet på Frogner

Nordraaks gate 5

Grunnbelysning og arbeidslys på kjøkken i leilighet

Rosenborggata 5

Kjøkkenøy opplyst med taklamper

Eneboliger på Ullernåsen

Stuen er nøye innredet med en tidløs og sofistikert design som oser av luksus og kvalitet

Tors gate 5


Boliger

Vi tilbringer mye tid i hjemmet vårt, og nettopp derfor er det viktig med et godt bomiljø – både visuelt og funksjonelt. I tillegg har vi mørketiden som krever at vi er gode på å planlegge boligbelysning for riktig årstid og behov.

Vi er her for å hjelpe deg med den riktige interiørbelysningen enten du skal pusse opp, bygge nytt eller trenger mer lys i eksisterende bolig. Vi har lang erfaring i bransjen, og har en rekke produsenter som egner seg godt i boligsegmentet.

Vi har både dekorativ og teknisk belysning til hjemmet, og et stort utvalg av lamper. Disse er blant annet spotlight, takarmaturer, bordlamper, gulvlamper og skinnespotter. Sammen med dyktige lysdesignere og et godt utvalg merkevarer skaper vi de flotteste løsningene for deg!


Hytter

Hytta har lenge vært nordmenns favorittferiested. Her skal man kunne lene seg tilbake og komme seg vekk fra arbeid og stress. En nøkkelfaktor på hytta er trivsel og stemning, og her kan belysning være med på å forsterke dette.

Interiør og lys henger sammen, og for å skape den optimale stemningen er det viktig å se på dette som en helhet. Interiørstilen kan underbygges og forsterkes med riktig belysning, men uten planlegging kan det også ødelegge det ønskede uttrykket. Vi har belysning som kan sette stemningen i alle oppholdsrom, i gangen, på badet, samt utebelysning.

Kjøkkenbelysning i leilighet på Kvitfjell
Eksklusivt uttrykk i hytte på Trysil med belysning fra Tom Dixon i sentrum

Hytte på Trysil

Belysning i eksklusiv fjellhytte

Eksklusiv fjellhytte

Kontaktpersoner