fbpx

Selux med lysmaster inspirert av naturen

Selux med lysmaster inspirert av naturen 1600 1750 SML Lighting

Design Poles av Selux

Selux er kjent for sine miljøvennlige produkter og fokus på kvalitet, holdbarhet og estetikk. Det er viktig at de produserer produkter som ser like fine ut i dag som de gjør om flere tiår, i tillegg til at holdbarheten opprettholdes. Målet er at belysning, sikkerhet og miljø står i harmoni med hverandre for å skape de perfekte omgivelsene.

Nå har Selux nytenkt lysmaster, og lansert hele tre nye serier. De ønsker å inspirere arkitekter og landskapsarkitekter til å designe fine uterom som er autentiske i form og funksjon. Inspirert av naturens ulike former, vil deres lysmaster til offentlige rom komplementere arkitektur, blende inn i landskap, live opp byrom og gi steder en unik karakter. La deres individuelle stolpeformer inspirere deg.

De tre seriene

Produktbilde av Organic Design Pole fra Selux

Organic

Produktbilde av Structural Design Pole fra Selux

Structural

Lysmaster fra Selux i serien Ornamental

Ornamental

Mito gioia lettura


Organic

Lysmaster fra Selux i serien Organic

Den organiske serien tar inspirasjon av naturlige elementer.

Inspirert av naturens elementer

Organiske former og fasonger vokser naturlig, har ofte lette bevegelser, og tilpasser seg sine omgivelser. Lysmastene i den organiske serien er inspirert av akkurat disse tingene. Produktene er av høy kvalitet og tilpasser seg miljøet og naturen den er i. Den organiske serien har naturligvis fått navnet “Organic”, og er inspirert av bølger, vær, vind og planter.

Lysmaster fra Selux i serien Organic
Lysmaster fra Selux i serien Organic


Structural

Den strukturelle serien skiller seg ut med en sterk identitet.

Produktbilde av Structural Design Pole fra Selux

Slående kontraster

Lysmastere fra den strukturelle serien, “Structural”, har en arkitektonisk karakter som de fleste er kjent med i dag. Med tydelige, geometriske linjer, passer de inn i moderne og urbane rom. Disse lysmastene med tydelige hjørner og kanter gir en sterk identitet og et skarpt tilstedeværelse i urbane landskap. For å tydeliggjøre på en bevisst måte kontrast mellom produkt og miljø, kan disse også settes inn i historiske omgivelser.


Ornamental

Selux Ornamental serien

Ornamental-serien gir et historisk preg i omgivelsene.

Tidløst, elegant og autentisk

Serien Ornamental kombinerer det historiske med det moderne design. Denne serien tolker klassiske og kjente formelementer på en ny måte, og passer utmerket inn i harmoniske bybilder og designkonsepter som ønsker å bygge en bro mellom fortid og fremtid.

Lysmaster fra Selux i serien Ornamental