fbpx

Occhio store by SML

Occhio er et ledende og prisbelønnet selskap med en betydelig profil i Europa. Produktene kjennetegnes av moderne og innovativ design, med smarte belysningsløsninger i øverste kvalitetssegment. Designeren Axel Meise etablerte Occhio på 90-tallet og har siden da klart å fotfeste seg som en markedsledende aktør i Tyskland. Occhio legger vekt på ideenes kraft og menneskene bak disse ideene.

I september 2023 åpnet vi dørene til den første Occhio-butikken i Norge, Occhio store by SML, godt plassert på Skøyen i Oslo.

Åpningstider

Adresse

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

09 – 17
09 – 17
09 – 17
09 – 17
09 – 17
Stengt
Stengt

Thune Eureka
Drammensveien 126
0277 Oslo, Norge

Fyll ut skjema, så vil Pia ta kontakt med deg:

   

Relevante saker

Søknene Fossum, daglig leder i SML Lighting og butikksjef i Occhio store by SML

Nå kan du oppleve Occhio-belysning i Occhio store by SML

Vi har åpnet et helt nytt showroom dedikert til Occhio lysdesign. Kenneth Fossum, daglig leder i SML Lighting, og Pia Fossum, butikksjef i Occhio store by SML, forteller hvordan dette ble til.

Kenneth og Pia ønsker alle velkommen til åpningen av Norges første Occhio-butikk

Den store åpningsfesten

Den 28. oktober 2023 var det endelig duket for en åpningsfest. En uforglemmelig aften fylt med god stemning sammen med våre nærmeste venner, familie, kunder og partnere!

Månelyse nyheter fra Occhio

Den nyeste kolleksjonen har hentet all sin inspirasjon fra selve naturens juvel på nattehimmelen – månen. Disse lyskildene lar deg oppleve en magisk atmosfære som minner deg om den mystiske gløden som omgir månen om natten.

Mito gioia fra Occhio kan tilfredsstille alle kreative behov

Mito gioia – nyt magien til perfekt lys

Lys der du vil ha det og akkurat slik du ønsker det. «Gioia» betyr glede, og tanken bak denne nyheten er at en skal kunne nyte magien av perfekt lys. Les videre for å bli inspirert!

Occhio Mito cosmo som takarmatur

Mito cosmo – Occhios magi fortsetter 

Mito cosmo er armaturen med motor som åpner for elektrisk høydejustering ved hjelp av Occhio air-appen og sensor. Funksjonen heter «magic move», og skaper fascinerende nye muligheter for lys og lysdesign.

Mito aura lampe fra Occhio i stue

Mito aura – skulpturell belysning

Med sin karakteristiske, ringformede uplight og kraftige, blendefrie downlight, skaper den unike lysstemninger. Som en veggarmatur ser Mito aura ut som et kunstverk – med magisk appell!

Abonner på nyhetsbrevet vårt