fbpx

Vi skaper stemningen.

SML Lighting designer og utvikler de beste belysningsløsningene med produkter av høy kvalitet til private, bedrifter og offentlige oppdragsgivere. 

Løsningene utvikles av våre egne team, eller sammen med dyktige samarbeidspartnere.

Vår ambisjon er å være den beste samarbeidspartneren innenfor lys og lysdesign!

Med dedikerte mennesker, høy kompetanse og kreativitet skal vi designe og utvikle de beste belysningsløsningene for våre oppdragsgivere. 

Stemning mellom kolleger i SML
Belysning fra Tom Dixon over spisebord hos Restaurant Eik.

Vi skal levere kvalitetsprodukter og lysdesign som bidrar til en merverdi og skaper den beste stemningen for våre kunder.

På produktsiden representerer vi noen av verdens ledende belysningsprodusenter.

I mer enn 70 år har vi levert alt fra store prosjekter som ruver i landskapet, til små perler i det offentlige rom eller i et privat hjem. Utforsk våre prosjekter.

Vi er i dag 23 ansatte med høy lysfaglig kompetanse. Vi har kontorer på Skøyen i Oslo og  i Sarpsborg. Les om hvilke segmenter vi jobber innenfor her.

Samarbeid

Vi er alltid en del av et større lag. Byggherren. Oppdragsgiveren. Arkitekten. Interiørarkitekten. Rådgiveren. Installatøren. Entreprenøren. Prosjektlederen. Hver eneste dag jobber vi med mange forskjellige profesjoner på store og mindre prosjekter. Vi har stor respekt for andre profesjoners fag.  

Samarbeid er nøkkelen til gode løsninger.

Generell grunnbelysning hos kontorlokalet til Huseierne.

Vårt fag er i kontinuerlig utvikling; teknologisk, HMS, energiøkonomi og offentlig krav. Et eksempel på nye krav til vårt fag er Human Centric Lighting (HCL).

HCL er menneskeorientert belysning og er løsninger som støtter menneskets døgnrytme ved å endre fargetemperatur og lysmengde slik det naturlige lyset er utendørs. Dette kan bl.a. gi forbedret konsentrasjon, velvære og søvn.

Våre medarbeidere oppdateres løpende på dette området gjennom egen utvikling og gjennom samarbeid med ledende leverandører fra hele verden.

Vi kan lys.

Belysning i amfiet hos MUNCH

Med flere ti-år med utvikling og leveranse av belysningsløsninger har vi erfaring og styringsverktøy som gir våre oppdragsgivere trygghet for at prosjektet, stort eller lite blir levert.

Vi tar ansvar for ditt prosjekt.