fbpx

Vi skaper stemningen

SML Lighting er dedikert til å designe og utvikle de beste belysningsløsningene med produkter av høy kvalitet for private kunder, bedrifter og offentlige oppdragsgivere.

Vår ambisjon er å være den beste samarbeidspartneren innenfor lys og lysdesign. Med dedikerte mennesker, høy kompetanse og kreativitet skal vi designe og utvikle de beste belysningsløsningene for våre oppdragsgivere. 

Vår historie strekker seg over mer enn 70 år, og i løpet av denne tiden har vi vært involvert i en imponerende rekke prosjekter. Enten det er storslåtte prosjekter som setter sitt preg på landskapet, eller små perler i det offentlige rom og private hjem, har vårt dedikerte team levert skreddersydde belysningsløsninger som skiller seg ut.

Vi forplikter oss til å levere kvalitetsprodukter og unikt lysdesign som ikke bare tilfører merverdi, men også skaper den optimale atmosfæren for våre kunder. På produktsiden er vi stolte av å representere noen av verdens ledende belysningsprodusenter.

Med en styrke på 23 ansatte besitter vi høy lysfaglig kompetanse. Våre kontorer, plassert på Skøyen i Oslo og i Sarpsborg, er knutepunkter for kreativitet. Utforsk våre ulike prosjektsegmenter, og oppdag hvordan vi skaper lysopplevelser som transformerer omgivelsene og skaper stemning.

Velkommen til vår verden lys og lidenskap.

Samarbeid

Vi er alltid en del av et større lag. Byggherren. Oppdragsgiveren. Arkitekten. Interiørarkitekten. Rådgiveren. Installatøren. Entreprenøren. Prosjektlederen. Hver eneste dag jobber vi med mange forskjellige profesjoner på store og mindre prosjekter. Vi har stor respekt for andre profesjoners fag.  

Samarbeid er nøkkelen til gode løsninger.

Stemning mellom kolleger i SML

Vårt fagfelt er i konstant utvikling, og vi holder oss oppdatert på teknologiske fremskritt, HMS-standarder, energiøkonomi og offentlige krav. Et aktuelt eksempel på nyutvikling innen vår bransje er konseptet Human Centric Lighting (HCL).

HCL representerer en menneskeorientert tilnærming til belysning. Det omfatter løsninger som støtter menneskets naturlige døgnrytme ved å tilpasse fargetemperatur og lysmengde for å etterligne det naturlige lyset utendørs. Slike tilpasninger kan føre til forbedret konsentrasjon, økt velvære og bedre søvnkvalitet.

Våre medarbeidere oppdateres løpende på dette området gjennom egen utvikling. Dette inkluderer både interne opplæringssesjoner og i samarbeid med ledende leverandører fra Europa. På denne måten sikrer vi at våre team er rustet med den nyeste kunnskapen for å levere belysningsløsninger som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene til våre kunder.

Med flere tiår med erfaring innen utvikling og implementering av belysningsløsninger, har vi opparbeidet oss en unik kompetanse og et omfattende sett av styringsverktøy. Dette gir våre oppdragsgivere en trygghet i vissheten om at prosjektet, uavhengig av størrelse, blir levert med presisjon og kvalitet.

Gulvlampen, i tillegg til integrerte belysningsløsinger i hylle og tak gir indirekte, men stemningsfullt lys.