fbpx

Restauranten Arts på Aker Brygge i Oslo

Lysdesignet gir karakter til restauranten, men fremstår likevel som en del av helheten. Dette var viktig ettersom lokalet også vil fungere som et galleri, med stadig utskiftning av bilder i ulike farger og stilarter.

Restauranten har tre chambre separè. Den tekniske belysningen er diskret, men fremhever kunsten og tilfører nødvendig grunnbelysning. I tillegg har alle rommene tilpasset dekorativ belysning. Produkt: Nuura Liila 12, Occhio Lui Volto Zoom
Restaurantbelysning til Arts restaurant på
OppdragsgiverMiss Sophie og Galleri Fineart
Installatør
Tallberg Elektro
InteriørarkitektWood
Kundeansvarlig/ansvarlig SML Ricardo Vaz
LysdesignerMarte Risan
LeverandørerIntra Lighting, TAL, Nuura, Occhio
FotografEinar Aslaksen
Restaurant Arts på Aker Brygge

Vi startet å jobbe med Arts restaurant i 2019 og samarbeidet tett med Wood Arkitekter fra starten av. Marte, som er lysdesigner hos oss, utarbeidet en lysplan basert på interiørkonseptet, og lysplanen forble nesten uendret gjennom hele prosessen frem til ferdigstillelse. Interiøret endret seg noe underveis, men både grunnbelysningen og de dekorative elementene var fremdeles en så god match for dette unike lokalet at kun små revideringer måtte til.

Lysdesignet gir karakter til restauranten, men fremstår likevel som en del av helheten. Dette var viktig ettersom lokalet også vil fungere som et galleri, med stadig utskiftning av bilder i ulike farger og stilarter. Konseptet er et samarbeid mellom restauranteier av blant annet Miss Sophie og galleri Fineart, som fremdeles ligger i underetasjen.

Kombinasjonen mat og kunst skiller seg ut, samtidig som det passer perfekt i området på Tjuvholmen hvor det allerede ligger flere restauranter og gallerier. Restauranten har også en stor uteservering på sommertid som virker inviterende, med god oversikt over området.


Vil du vite mer om dette prosjektet?
Snakk med Ricardo Vaz

Restaurantbelysning på Arts Aker Brygge
God planlegging på alle nivå resulterer i flotte detaljer. Produkt: Nuura Liila
Restaurantbelysning på Arts Aker Brygge
Restauranten har et langt bord midt i lokalet. Dette bordet har fått en centerpiece bestående av glasspendler som er et blikkfang både inne i restauranten samt ute fra gaten. Produkt: Nuura Anoli.
Restauranten er full av kontraster med mørke og lyse partier. Den dekorative belysningen lever sammen med interiøret og bidrar til å skape en eksklusiv helhet. Produkt: Nuura Blossi table.


Kontaktpersoner

Ricardo Vaz, kundeansvarlig - kontor og forretningsbygg i SML Lighting
Kundeansvarlig - Kontor og forretningsbygg

Ricardo Vaz

Marte Risan, lysdesigner i SML Lighting
Lysdesigner

Marte Risan

Kundeansvarlig - Kontor og forretningsbygg

Ricardo Vaz

Utdannelse: Elektriker
Segment: Kontor- og forretningsbygg
Spisskompetanse: Kontor

Lysdesigner

Marte Risan

Utdannelse: Lysdesigner (BA) fra Høyskolen i Buskerud
Segment: Kontor- og forretningsbygg. Hotell og restaurant
Spisskompetanse: Hotell og kjøpesenter

Relaterte prosjekter

Restaurant Hyde

Liv & Røre Triaden

Di Sotto vinbar er utstyrt med Tom Dixon-stoler i lokalets VIP-område.

Di Sotto vinbar