fbpx

Di Sotto – En underjordisk vinhimmel

Di Sotto er et unikt prosjekt vi har gjort sammen med Krohnark og Lindbak. Krohnark interiørarkitekter er en god partner vi har jobbet med i mange år, og etter et noen produktive diskusjoner med både Krohnark og Lindbak ble vi enige om materialer som utfylte konsept og ønske.

Vinbar med komfortable Tom Dixon-stoler
OppdragsgiverLindbak
År utført2021
Ansvarlig hos SMLPia Fossum
InteriørarkitektKrohnark
ProdusentTom Dixon
FotografDag Sandven

Noen ganger lønner det seg faktisk å gå helt i kjelleren. Hos Di Sotto venter måltider med italienske høydepunkter og nytelser fra en vinkjeller med intet mindre enn ti tusen flasker.

– Di Sotto

Konseptutvikling og møbelvalg

Briefen som Krohnark fikk fra deres oppdragsgiver var at Di Sotto skulle minne om Gordon’s Wine Bar i London. Det eksisterende lokalet hadde allerede dette preget og den ønskede følelsen, men vinkjelleren skulle også moderniseres litt. Flere av møblene som er brukt kan spores tilbake til en av våre merkevarer, Tom Dixon. Her har interiørarkitekten valgt å gå for noen av hans mest populære stoler – Slab og Fat.

Interiøret hos Di Sotto er enkel og imøtekommende
Hyggelige omgivelser i vinkjelleren hos Di Sotto i Oslo

Vil du vite mer om prosjektet? Snakk med Pia Fossum

Detalj av Slab-stolene
Vinbar med komfortable Tom Dixon-stoler

Slab og Fat-stoler fra Tom Dixon

Tanken bak Slab-stolen er at den skal være komfortabel og moderne, men likevel se ut som om den har eksistert i evig tid – velkjent, men unik. Dette er en stol som sørger for at du sitter godt når du først sitter. Slab-stolene passet derfor perfekt inn hos Di Sotto som vil sørge for at gjesten nyter en god vin og et godt måltid gjennom flere timer.

De populære Fat-stolene til Tom Dixon finner du i lokalets Chambre Séparée, og disse er enda mer komfortabel å sitte i. Stolen er designet for å omfavne kroppen, og er utrolig stødig samtidig som den er behagelig. Fat-kolleksjonen er tilgjengelig som tre- og toseters sofa, spisestuestol, benke- og barstol, sjeselong og lenestol. Med så mange valgmuligheter og den ekstreme enkelheten til komponentene, er Fat-serien et bevis på at en allsidig funksjonalitet som denne passer til de fleste interiørkonsepter.

Fat-stoler fra Tom Dixon hos Di Sotto

Relaterte prosjekter

Restaurant Hyde

Liv & Røre Triaden

Lounge-området hos Duckpin er avslappende og hyggelig

Duckpin