fbpx

Månelyse nyheter fra Occhio

Månelyse nyheter fra Occhio 1920 1280 SML Lighting

Tre månelyse kolleksjoner fra Occhio

2023 har vært et år fylt med enestående nyhetslanseringer fra Occhio. To av tre produktserier fra denne kolleksjonen har hentet all sin inspirasjon fra selve naturens juvel på nattehimmelen – månen. Disse lyskildene lar deg oppleve en magisk atmosfære som minner deg om den mystiske gløden som omgir månen om natten. Occhio fortsetter å inkorporere egenskapene de er kjent for i deres produkter, deriblant dimming, sensorbasert styring og endring av fargetemperatur.

DE TRE PRODUKTSERIENE

CORO

CORO MOON

LUNA


CORO

Klassisk, diskret, svevende, og ideell i samspill: Coro tilbyr ikke bare hengende lamper, men også et utvalg av nedfelt og overflatemonterte spotlights.

Coro med imponerende funksjoner og visuell appell

Det rene designet til Coro kompletterer ulike interiørstiler på en fin måte. Den er så tynn at du lurer på hvordan vi fikk plass til alt – fra berøringsfri kontroll og fargetilpasning, til zoomoptikk. Overflaten og belysningseffekten til armaturene snakker for seg selv og skaper en blikkfang for alle formål.

Coro alto tilbyr imponerende lysdesignalternativer – med faste linseoptikker eller svingbare zoom- og fargetilpasningsalternativer.

Coro piano, en innfelt spotlys som gir godt med lys i en liten lyskilde.

Coro kommer i tre forskjellige typer: Coro sospeso (pendel), Coro alto (utenpåliggende spotlys) og Coro piano (innfelt spotlys)


CORO MOON

Inspirasjon hentet fra naturen – Månens magi

Occhio har alltid brukt naturen som en stor kilde til inspirasjon – både i design og lyskvalitet, og dette er intet unntak. Coro moon får navnet sitt fra månen og månelysens glød.
Fra den beroligende månelysens glød til den varmere atmosfæren, opplever vi en konstant forandring her takket være Occhios «fireball» og dens evne til å tilpasse seg fargetemperaturen i miljøet den er i.

Den nye lyskilden

«Fireball» er Occhios nye lyskilde som gir mykt allmennbelysning uten blending. Uansett om det er montert i taket eller på veggen, kan du justere retningen slik at lyset treffer akkurat der du vil ha det. Det er enkelt og genialt.

Coro moon kommer i tre forskjellige typer: Coro sospeso moon (pendel), Coro alto moon (utenpåliggende spotlys) og Coro piano moon (innfelt spotlys)


LUNA

Lys fra en annen planet

Ved første øyekast er Luna sensuell og mystisk. Ved andre øyekast er Luna en mesterverk av lysteknologi – muliggjort av Occhios fireball (ildkulen) som svever som et himmelobjekt i den skinnende glasskulen. Luna er ikke bare en visuell høydepunkt, men også funksjonelt svært allsidig, takket være de mange funksjonene Occhio allerede er kjent for.

Luna kommer som pendel, vegg-, tak-, og bordlampe.

Luna kommer fra latinsk og betyr ‘måne’.