fbpx

Occhio: Nyt magien til perfekt lys

Occhio: Nyt magien til perfekt lys 988 554 SML Lighting

Mito gioia fra Occhio

Occhio har alltid vært kjent for å tilby belysningsprodukter av høy kvalitet og fleksibilitet. Nå tar de et steg videre med deres nye kolleksjon, Mito gioia. Lys der du vil ha det og akkurat slik du ønsker det. «Gioia» betyr glede, og tanken bak denne nyheten er at en skal kunne nyte magien av perfekt lys. Les videre for å bli inspirert!

Mito gioia fra Occhio kan tilfredsstille alle kreative behov

Tre produkter i gioia-serien

Mito gioia-serien kommer i tre varianter – bordlampene Mito gioia equilibrio og Mito gioia tavolo, samt gulvlampen Mito gioia lettura.

mito gioia equilibrio lampe

Mito gioia equilibrio

mito gioia tavolo lampe

Mito gioia tavolo

mito gioia lettura lampe

Mito gioia lettura

Mito gioia bordlamper 360°

Mito gioia tavolo og Mito gioia equilibrio er allsidige bordlamper som gir mye lys til små rom. Armaturens hode og kropp kan roteres 360° og er høydejusterbar. LED-lampene egner seg godt på kontorplassen, hjemmekontoret, eller mindre bord. De kommer også med de typiske Occhio-funksjonene og ett tillegg: fokuslys – for konsentrert arbeid.

Touchless Control

Gioia er lys som reagerer på bevegelsen av hånden ved hjelp av innebyggede sensorer. At du fritt kan rette lyset opp eller ned for å skape den perfekte atmosfæren. Gioia er lys med fargetemperatur du kan endre når som helst – for å gi deg mer fokus for arbeid og ro for avslapning. Gioia er lys som enkelt kan flytte dit du trenger det, så bredt eller eller fokusert du vil ha det.

Denne nyheten er tilgjengelig fra oktober 2022, men kan allerede nå forhåndsbestilles eksklusivt hos Occhios flaggskipbutikker eller via oss. Vær en av de første til å kalle gioia din egen!