fbpx

Aya fra Selux

Aya fra Selux 1250 1000 SML Lighting

Aya fra Selux

Opplev den perfekte balansen mellom intelligens og design. Aya fra Selux forener avansert teknologi med inspirerende naturlig design, og skaper en unik opplevelse av lys og atmosfære.

Animasjon av lys-nyhetehn Aya fra Selux. Design og form inspirert av en sopp.

Dette er Aya, i korte trekk:

Form og funksjon: Aya forener estetikk med funksjonalitet, noe som resulterer i en unik og tiltalende løsning.

Fremtidsrettet og miljøvennlig løsning: Aya tar tak i økologiske utfordringer og oppfyller samtidig kravene til bærekraftig praksis ved å integrere belysningsteknologien Nature Centric Lighting.

Forbedring av urbane områder: Aya både belyser og fremhever den naturlige skjønnheten til byområder, og bidrar til å skape en mer behagelig og tiltalende atmosfære.

Aya produktfamilie
Lyskilden i Aya justerer seg selv automatisk i takt med naturen og årstidene

Sirkulære profiler for insekt- og dyrebeskyttelse

Produktnyheten Aya kombinert med Selux sine vitenskapsbaserte «Circular Light Profiles» harmoniserer menneskelige og naturlige behov ved å justere lysfargen og intensiteten avhengig av årstid og tid på dagen, samtidig som det sparer energi og miljøet. Dette skaper en ny enkelhet som gjør det mulig for alle samfunn å ha bærekraftige belysningsløsninger på ethvert sted. Algoritmen er forhåndsinstallert i hver armatur på Selux Core, og det er dermed ikke behov for tidkrevende planlegging eller støtte. Armaturen leveres klar til bruk.

Biological
Red

Dynamisk fargetemperatur rød – 2700 K

Dynamisk rød-hvit belysning som følger årets og/eller dagens gang for å beskytte insekter og naturen.

Biological White

Dynamisk fargetemperatur 2200 K – 3000 K.

Dynamisk hvitt lys som følger årets gang for å beskytte insekter og naturen.

Adjusting White

Dynamisk lysintensitet

Lys kun så sterkt som nødvendig. Dynamisk lysintensitet som følger nattens syklus og er i harmoni med aktiviteten til levende skapninger.

Minimale ressurser. Maksimal integrasjon.

Alt som ikke fungerer eller er unødvendig, blir filtrert ut av naturen. I tråd med dette prinsippet, har Aya blitt utviklet med minimalt bruk av materialer for å spare ressurser. Formen til Aya integreres sømløst i urbane og naturlige omgivelser takket være dens myke silhuett og konturer.

Selvrensende med regnvann

Aya følger naturens eksempel – den er selvrensende med regnvann. Den organiske formen lar regnvann flyte over hele armaturet, fra topp til bunn. Dette bidrar ikke bare til å rense armaturen, men forbedrer også vedlikeholdseffektiviteten til armaturen.

 

Profilene for dyrevern justerer seg automatisk basert på årstid.

Designet for å beskytte nattehimmelen

Aya oppfyller Dark Sky-standardene og bidrar til å bevare nattens himmel ved å redusere lysforurensning. Kombinasjonen av dype optikker sammen med presise lysfordelinger bidrar til å maksimere lysutnyttelsen samtidig som lysforurensning unngås.

→ Les også: Hva er lysforurensning?

Profilene for dyrevern justerer seg automatisk basert på årstid.

Aya lyser opp et urbant område