fbpx

Triaden Storsenter

For noen år siden startet Olav Thon Gruppen et stort og pågående utbyggingsprosjekt. En del av denne utviklingen var utbyggingen av Triaden Storsenter. Monn Interior Architects ble tatt inn som interiørarkitektene bak prosjektet, og vi fikk være med på å utvikle et helhetlig lyskonsept til senteret, i tillegg til restauranten Liv og Røre i senterets 2. etasje.

Triaden storsenter med lineære profiler i tak som gir en dynamisk effekt av belysningen i senteret.

Smalstrålende ILO-moduler blir benyttet for å rette fokuset mot butikkene.

Flerfunksjonell grunnbelysning på Triaden

Målet med grunnbelysningen var å skape en funksjonell, estetisk og behagelig belysning som sørger for et dynamisk og balansert lysbilde. Til dette prosjektet utviklet vi en flerfunksjonell profil med diffusert lysåpning og smalstrålede spotter som gir en jevn og behagelig belysning, samtidig som det skaper kontraster i arealene. Profilen er spesielt tilpasset for enkel montasje og kan integreres i mesh-himling fra Meta.

Vi er stolte av å ha skapt en belysningsløsning som gir både funksjonalitet og estetisk appell, samtidig som den gir brukerne en positiv opplevelse.

Et dynamisk lysbilde skaper stemningsfulle omgivelser.

Vil du vite mer om prosjektet? Snakk med Lars Skagemo

Samspillet mellom belysning og interiør

Belysning og interiør er viktige elementer i utformingen av ethvert bygg eller rom, og på Triaden var det viktig å skape et gjennomgående konsept som inkluderte begge elementene. Fargepaletten på Triaden fungerer som visuelle indikatorer på hvor man skal gå eller hva man skal finne, og bidrar til en mer tydelig oppfatning av vei og retning.

For å bygge videre på det helhetlige konseptet, utviklet vi triangulære profiler i ulike størrelser som går igjen både i interiør og eksteriør. Disse trianglene er et visuelt og arkitektonisk element som er med på å skape en sammenheng mellom de ulike områdene på Triaden, og komplimenterer interiøret på en estetisk fin måte.

Relaterte prosjekter

Strømmen Storsenter

Restaurant Hyde

Liv & Røre Triaden