fbpx

Thon Hotel Oslo Airport

Prosjektering av restaurant og lounge med tilhørende rom.

Prosjektinfo
Kunde/prosjektnavnThon Hotel Oslo Airport
År utført2016
OppdragsgiverOlav Thon Gruppen
SamarbeidspartnereRamsøskarTAL, Intra Lighting, Vanpee, Nortronic
Produktleverandører
IIntra: Pipes, Nitor
TAL: Carrera, Mini Tommy, Micro Tommy, Blox, Boa, 1U, Helax
 Ansvarlig hos SMLMarte Risan

Utgangspunktet

Thon Hotel er en oppdragsgiver vi har gjort en rekke prosjekter for. Det betyr at vi kjenner oppdragsgivers behov og deres måte å jobbe på. Og de har tillitt til oss. Dette er det beste utgangspunktet for å et godt samarbeid.

Oppgaven

– Prosjektering av restaurant og lounge med tilhørende rom, med valgte produkter.
– Utvelgelse av produkter gjorde vi i samarbeid med interiørarkitekten.

Et nært og godt samarbeid med interiørarkitekten gjorde at vi fant gode estetiske og funksjonelle løsninger med de riktige produktene.

Utfordringer

Prosjektet startet i begynnelsen av 2016 og strakk seg over 6 måneder. Med stramme tid- og økonomiske rammer var organisering og prosjektledelse en viktig del av vårt arbeid.

Det var mange varer som skulle leveres innenfor en relativt kort periode. Logistikken ved levering av varene var også svært viktig. I tillegg var det lysfaglige utfordringer med himling, sprinkler, styresystem og estetikk.

Hvordan løste vi oppgaven?

Tydelig prosjektledelse. God dialog med interiørarkitekt og oppdragsgiver under prosjektet. Grunnbelysning kombinert med effektbelysning. For å få til en estetisk helhet valgte vi sorte produkter til den sorte himlingen.

Belysning på Thon Oslo Airport
Belysning i spisesal på Thon Oslo Airport
Belysning i spisesal på Thon Oslo Airport
Belysning i spisesal på Thon Oslo Airport
Belysning på Thon Oslo Airport


Kontaktpersoner

Marte Risan, lysdesigner i SML Lighting
Lysdesign og produktsalg

Marte Risan

Kenneth Fossum, operativ leder i SML Lighting
Daglig leder

Kenneth Fossum

Lysdesign og produktsalg

Marte Risan

Utdannelse: Lysdesigner (BA) fra Høyskolen i Buskerud
Segment: Kontor- og forretningsbygg. Hotell og restaurant
Spisskompetanse: Hotell og kjøpesenter

Daglig leder

Kenneth Fossum

Utdannelse: BI/NMH Oslo – BA Markedsføringsledelse
Segment: Kontor- og forretningsbygg. Hotell og restaurant. Bolig og hytter

Relaterte prosjekter

Restaurant Hyde

Liv & Røre Triaden

Di Sotto vinbar er utstyrt med Tom Dixon-stoler i lokalets VIP-område.

Di Sotto vinbar