fbpx

Portables | Tom Dixon med bærbare nyheter

Portables | Tom Dixon med bærbare nyheter 1500 1000 SML Lighting

Tom Dixon Portables

Tom Dixon har utvidet noen av sine eksisterende kolleksjoner og laget bærbare varianter av de mest populære lampene deres – til bruk både innendørs og utendørs. Den nye utvidelsen består av MELT, STONE og BELL, med integrert LED-lys og en batteritid på opptil 10 timer etter lading. 

De tre seriene

BELL

STONE

MELT


BELL | Portable

Tom Dixons bærbare LED-lamper egner seg like godt ute som inne.

Kuppelen som gir lys

Navnet “Bell” ble valgt for å gjenspeile lampens karakteristiske kuppelform. Lampen er et eksempel på enkelhet og minimalistisk design. Den har en høypolert overflate som lar den reflektere og tilpasse seg omgivelsene, og samtidig skaper den en myk og behagelig belysning takket være en skjult diffusor.

Bell-lamper i gull, kobber, sølv og svart finish, utstilt på trapp.

Bell Portable LED kommer i fire forskjellige finisher.


STONE | Portable

Stone Portable LED fortsetter sin karakteristiske og eksklusive uttrykk i marmor.

Inspirert av Taj Mahal

Stone er designet med inspirasjon fra det samme marmormaterialet som ble brukt til å bygge Taj Mahal i India. Denne harde, halvedelstenen har en unik tekstur og følelse – den er behagelig å ta på, tung og langvarig. Stone er preget av en solid ytre marmorring som ser ut til å sveve rundt lyskilden og gir en myk glorieeffekt. Stone Portable LED har en integrert berøringsdimmer og kan holde opptil 9 timer på batteriet.


MELT | Portable

Forvandler interiøret ditt til noe ekstraordinært

Melt-kolleksjonen til Tom Dixon er desidert en av hans mest suksessfulle og populære innovasjoner. Kjent for dens “deformerte” figur, vil Melt Portable LED tilby den samme fortryllende effekten av blåst glass, og vil forvandles hver gang den slås på og av. Det unike designet gir lampen en «smeltende», futuristisk effekt når den er opplyst, og har en hyper-reflekterende overflatefinish når den er av. Melt Portable LED fås i ulike utførelser og har en batterilevetid på opptil 10 timer.

Melt-lampen gir to forskjellige uttrykk, avhengig om den skrus på eller av.