fbpx

Minimal Track fra Prolicht

Minimal Track fra Prolicht 2500 1650 SML Lighting

Minimal Track fra Prolicht

Prolicht er det nyeste tilskuddet i partnerporteføljen vår som vi er stolte av å representere i Norge. Produsenten er kjent for sine innovative løsninger av arkitektonisk belysning med uendelige muligheter og et stort spekter av fargevalg. Les videre for å bli inspirert av deres populære skinneløsning, Minimal Track.

Lamper på skinne fra Prolicht

Alle løsninger fra Prolicht kan produseres i 25 ulike farger!

Skinnesystem med pendler fra Prolicht

Snooker og Hangover

Skinnesystemet tilbyr uendelige muligheter for å redesigne estetikken og lysatmosfæren til ethvert rom. Takket være dette nye systemet med svært enkle tilkoblingsmuligheter, kan Minimal Track nå utstyres med deres unike Snooker- og Hangover pendler.

Et annet alternativ er å bruke opphengskabelen, som kan være opptil 10 meter lang, til å designe mønstre av linjer og buer i rommet. Dette gjør det splitter nye beltesystemet til et overraskende fleksibelt og brukervennlig designverktøy som imponerer.

Uendelige muligheter

Minimal Track-familien er ytterligere beriket med de runde og firkantede Disq-variantene for et unikt designpreg: to mulige former for en armatur som gir indirekte belysning, egnet for vegg- og takinstallasjoner. I tillegg til standardfargene, kan Disq også produseres i et utvalg sofistikerte metallfinisher: raffinert kobber, minimalistisk stål og en overraskende speilfinish som reflekterer omgivelsene og får Disq til å forsvinne i arkitekturen.

Ultratynn design

Denne sofistikerte teknologien er diskré i miljøet den er i takket være den kompakte og slanke stilen. De elegante linjene integreres perfekt inn i interiøret, uansett hvor den installeres.

Foto: Günter Egger

Minimal Track skinnesystem med taklamper fra Prolicht

Foto: Armin Kuprian

NYHET!

Minimal Track-systemet kan nå utstyres med våre nye innsatser Magiq Micro og Micro Line for å gi deg enda flere muligheter til å berike ditt designkonsept. I tillegg kan Minimal Track nå også utstyres med Tom Dixons ikoniske anheng av Globe og Melt! Her er det rom til å skape spennende komposisjoner av Prolichts høyteknologiske innovasjoner kombinert med Tom Dixon-estetikken.

Foto: Armin Kuprian

Minimal Track skinnesystem med taklampe fra Prolicht