fbpx


Tom Dixon

Tom Dixon, mest kjent for sine innovative møbel- og lysdesign, er en selvlært designer. I 2002 startet han sin egen merkevare og produksjonsfirma innenfor belysing og interiør i London.

Produktene gjenkjennes øyeblikkelig for dets skulpturelle kvalitet og konstruerte materiell. Med et unikt øye for design og produksjon, vil hans nyskapende innovasjoner bringe en interessant touch med høy kvalitet til hjemmet, enten det er lys, møbler, eller tilbehør du trenger.

Tom Dixons arbeider er utstilt på en rekke museumer, blant annet på Victoria and Albert Museum i London, Museum of Modern Art i New York og Pompidou-senteret i Paris.

Spring taklampe fra Tom Dixon
Tom Dixon Melt-lampe


Lamper og lys

Tom Dixon har en ekstraordinær lyssamling i toppklasse, med lamper til bord, tak, gulv og vegg. Hans innovasjoner er inspirert av den britiske stilen innenfor interiør og lys, men likevel distinktive nok til å bli gjenkjent. Noen av de mest populære lampene er Melt, Spring og Beat.


Møbler

I tillegg til belysning, har Tom Dixon også en moderne og luksuriøs møbelkolleksjon med hans egne tolkninger av britiske arketyper. Møblene lages av høykvalitetsmaterialer som blant annet marmor, messing, kobber og eik. Trykk på bildene og la deg bli inspirert av Tom Dixons univers av særegne møbelkolleksjoner, deriblant Fat, Cork og Tube.

Tom Dixon møbler
Puck glass fra Tom Dixon


Tilbehør

Trenger du dekorasjoner til hjemmet? Enten det er en lysestake eller et duftlys for stemningen, en kolleksjon av cocktailglass, eller vaser til blomstene, er mulighetene mange! Tom Dixon har et bredt utvalg av tilbehør til hjemmet – alt fra dekor til duft.


Bestselgere fra Tom Dixon

Tom Dixon lampe

Spring

Tom Dixon Melt taklampe

Melt

Globe lampe fra Tom Dixon

Globe

Beat vegglampe fra Tom Dixon

Beat

Bell lampe fra Tom Dixon i sort

Bell

Void lampe fra Tom Dixon

Void


Kontaktpersoner

Per Kristian Bjørke, portrettbilde
Kommersiell- og operativ leder

Per Kristian Bjørke

Marte Risan, lysdesigner i SML Lighting
Lysdesigner

Marte Risan

Kommersiell- og operativ leder

Per Kristian Bjørke

Utdannelse: Siviløkonom
Spisskompetanse: Merkevarebygging, markedsføring & kundereiser. Strategier og konseptutvikling for markedsføring og digitalisering.

Lysdesigner

Marte Risan

Utdannelse: Lysdesigner (BA) fra Høyskolen i Buskerud
Segment: Kontor- og forretningsbygg. Hotell og restaurant
Spisskompetanse: Hotell og kjøpesenter