fbpx

Tre nye serier fra Zero – Slizes, Lumo og Sprinkle

Tre nye serier fra Zero – Slizes, Lumo og Sprinkle 1130 636 SML Lighting

Zero utvider utvalget med tre nye serier

31. mars 2022

Svenske Zero kickstarter det første halvåret av 2022 med en rekke produktnyheter – fire produktutvidelser og tre nye serier. Vi har tidligere skrevet om produktutvidelsene av Curve, Haze, Bob og Compose. Sistnevnte innebærer nyhetene Slizes, Lumo og Sprinkle. Ta en titt og la deg bli inspirert!

Ny armatur fra Zero som både gir lys og absorberer lys

Design Halskov & Dalsgaard 2022

Slizes

Den nye armaturen Slizes fra Zero har to funksjoner. I tillegg til å gi godt med lys, har den også akustiske egenskaper. Dette betyr at armaturen har lydabsorberende funksjon som forbedrer hørbarheten i rommet. Holdbarhet og bærekraft vært viktige faktorer under utviklingsarbeidet – både funksjonelt og sosialt. Slice skaper bokstavelig talt et bedre miljø både for øynene og for ørene.

Slice gir mulighet for tilpasning med sitt duse fargespekter, utallige kombinasjoner og kan bestilles med 2, 3 eller 4 plater.

Ulike kombinasjoner av nyheten Slice fra Zero

Lumo

Lumo-trio fra Zero over spisebord

Lumo er en klassisk kjegleformet pendelarmatur som gir rom for variert uttrykk og passer til de fleste miljøer. Det fleksible designet gjør at den kan henge som en singel pendel, eller som en klynge i varierte systemer – i rette, trekantede og firkantede formasjoner. Her er det rom for variasjon og mulighetene er mange.

Solblenderen er usynlig montert på skjermen på en måte som unngår gjenskinn.

Produktnyheten Lumo med en kvadrat-formet installasjon

Design Thomas Bernstrand 2022

Produktnyheten Lumo med en trekant-installasjon

Diameter 250 mm. Med innebygget LED-modul på/av eller DALI eller med GU10-kontakt.

Sprinkle

Lyspendler i seks ulike farger

Design Note Design Studio 2022

Sprinkle er en liten pendel med en distinkt geometrisk silhuett. Navnet «Sprinkle» referer til det fargerike drysset over kaketoppen, og de seks spesialkomponerte fargene er inspirert av nettopp dette. Pendelen kan spille rollen som rommet ledende lys, eller fungere like bra i et et ensemble av lys som spres over et større rom. Hold det enkelt og minimalistisk med identiske pendler hengende i rommet, eller gi rommet et lekent og avslappet uttrykk med en kombinasjon av henholdsvis flere farger.

Sprinkle pendler i to forskjellige farger
Visualisering av Sprinkle-pendel fra Zero i resepsjon

Pendelen kommer med dimbar LED 4,9/GU10 lyskilde.