fbpx

Fire nye produktutvidelser fra Zero

Fire nye produktutvidelser fra Zero 750 1070 SML Lighting

Fire nye produktutvidelser fra Zero

24. mars 2022

Svenske Zero kickstarter det første halvåret av 2022 med en rekke produktnyheter – fire produktutvidelser og tre nye serier. Vi starter med å presentere de spennende produktutvidelsene.

Haze gulvlamper fra Zero i bomiljø

Haze Floor

Med sitt 3D-strikkede deksel av polyesterstoff og tolkning av den klassiske orientalske lampen, vakte Haze mye oppmerksomhet da den først kom ut. Den bleke effekten rundt kantene fascinerte folk; den tåkete følelsen ble forfinet gjennom en kombinasjon av stoffets tykkelse, den runde formen og lyset. Pendelen har nå kommet som gulvlampe som gjør den til en elskverdig trebent figur i rommet.

Haze gulvlamper fra Zero
Haze gulvlamper fra Zero

Design Samuel Wilkinson 2022

Bob XL

I Bob-familien har det tidligere blitt lansert en gulvlampe, en pendel og en buet armatur. Nå utvides serien igjen, denne gangen med en stor pendel, Bob XL, 400 mm i diameter.

Armaturen kommer med innebygd LED-modul av/på eller DALI.

Bob XL armatur over bord
Visualisering av Bob XL fra Zero i bomiljø

Design Thomas Bernstrand & Stefan Borselius 2022

Curve Crown

Denne nyheten er en utvidelse av deres kjente Curve-lampe, som vi tidligere har brukt i et av våre butikkprosjekter, reMarkable. Nå blir lampen en lysekrone som fremstår både som en slags kroning av miljøet den lyser opp, men også som en rytmisk ringdans hvor armene hektes inn i hverandre. ⁠Med denne løsningen kan man kombinere flere lamper og tilpasse lysekronen etter ønsket størrelse.

Visualisering av Curve Crown pendel fra Zero Lighting
Grønn Curve Crown pendel fra Zero Lighting over spisebord

Design Front 2022

Compose Perforated

Takket være deres mange variasjonsmuligheter, har Compose tidligere gjort seg kjent for sine mange alternativer til utforminger og utrykk. Først i 2020 ble Compose utvidet til Compose Rails med den nyeste teknologien innen LED. Årets utvidelse av Compose-familien er av perforert, eller gjennomhullet, metall. Ny finish, men mulighetene er like mange!

Compose perforert pendel i grønt fra Zero
Compose perforert pendel i sort fra Zero

Design Jens Fager 2022

Compose perforert pendel i grønt fra Zero