fbpx

Line fra Selux – bærekraftig og tidløs

Line fra Selux – bærekraftig og tidløs 1900 1070 SML Lighting

29.03.2021

Nyheter fra Selux

Selux har i mer enn 50 år designet, produsert og levert armaturer til store deler av verden. De er en tysk kvalitetsprodusent av utendørsbelysning med et bærekraftig fokus. Den nye Line-armaturfamilien tar en radikal tilnærming til bærekraft – minimalistisk design med lang levetid og redusert materialforbuk, samt høy belysningskvalitet. Med sin tidløse design oppnår Line ny klarhet i urbane rom.

Line-armaturfamilie fra Selux i utemiljø

Tidløs design

Designfilosofien bak Line er å redusere kompleksiteten til armaturens form ved å integrere optikken i en vertikal linje. Resultatet ble slanke armaturer som støtter et rolig og klart bylandskap.

Beskyttelse for natur og dyreriket

Gyldne reflektorer kombinert med varme fargetemperatur som 2200K eller 2700K tar hensyn til dyrelivet og sørger for et behagelig lysstemning og en følelse av velvære. Takket være presisjonsoptikk produserer ikke Line noe forstyrrende strølys og beskytter dermed private rom og nattehimmelen mot lysforurensning.

Line-armaturfamilie fra Selux
Line-armaturfamilie fra Selux

Lines universelle verktøysett inkluderer også vertikale, lineære optiske moduler for montering på eller oppå eksisterende stolper.

Kan tilpasses individuelt

For å dekke individuelle behov og samtidig understreke karakteren til en by, et samfunn eller et torg, er all optikk i Line-familien tilgjengelig i to forskjellige versjoner: en performance-versjon med ytelsesstyrt lumenutgang, og et komfortdesign med lette styringsgitter, som garanterer eksepsjonell visuell komfort.

Mangfold av materialitet og farge: I tillegg til stål, er det også en spesiell utgave av betong for Line. Utseendet til begge materialene kan tilpasses etter eget behov. En omfattende fargepalett gjør det mulig å oppnå forskjellige egenskaper, fra harmoniske fargetoner til kontrastrike aksenter.

Line-armaturfamilie fra Selux

Line kommer i ulike varianter.

All belysning er tilgjengelig i forskjellige lysfordelinger: symmetrisk, asymmetrisk, og asymmetrisk + pathway.

Bærekraft

Komponentene til Line kommer utelukkende fra Tyskland – kortreiste produkter er mer bærekraftige og begrenser luftforurensning. Selux har for alvor prioritert og fokusert på de forskjellige kravene som stilles til ekstern belysning, og som samtidig ivaretar en helhet mellom det estetiske, sikkerhet og bærekraft. Forholdet mellom mennesker og naturen er viktig og prosjektene vi har i samarbeid med Selux har alltid fokus på bærekraftig lys og de mange faktorene som påvirker dette.


Har du spørsmål om Selux? Ta kontakt med oss!

Tore Nistad, utviklings- og kontraktsansvarlig i SML Lighting
Prosjekt- og salgsleder

Tore Nistad

Ole Martin Nistad, kundeansvarlig - utendørsbelysning i SML Lighting
Kundeansvarlig - utendørsbelysning

Ole Martin Nistad

Prosjekt- og salgsleder

Tore Nistad

Utdannelse: Elektroingeniør. Godkjent belysningsplanlegger.
Segment: Kontor- og forretningsbygg. Offentlige bygg. Utendørsbelysning

Kundeansvarlig - utendørsbelysning

Ole Martin Nistad

Utdannelse: Salg og kundebehandling
Segment: Offentlig bygg, kontor og forretningsbygg, utendørsbelysning
Spisskompetanse: Utendørs, Dialux EVO, Relux, visualisering, Smart City