fbpx

Luna fra Occhio: Lys fra en annen planet

Luna fra Occhio: Lys fra en annen planet 1440 2160 SML Lighting

Luna

Lys fra en annen planet

Dens elegante design fanger oppmerksomheten, og lyset skaper en spesiell atmosfære i ethvert rom – med intuitiv styring av Luna kan du enkelt tilpasse lyset etter dine behov.

Inspirasjon hentet fra månelyset

Occhio har alltid latt seg inspirere av naturen, både i design og lyskvalitet, og Luna er intet unntak. Luna har fått sitt navn fra månen og den myke gløden av månelys. Fra den beroligende gløden til en varmere atmosfære, skaper Luna en konstant forandring, takket være Occhios «fireball» og dens evne til å tilpasse seg fargetemperaturen i omgivelsene..

Luna ser sensuell og mystisk ut, men er også et teknologisk mesterverk. Occhios fireball svever som et himmelobjekt i den skinnende glasskulen og sprer lyset jevnt, som gir harmonisk belysning.

Luna fungerer både i hjem og på kontor med kaldt lys for konsentrasjon og varmt lys for hyggelig stemning, noe som gjør den til et fleksibelt valg for både private og profesjonelle miljøer.


Occhio air og sensorstyring

Luna forener teknologi og design på en sømløs måte, og gir en estetisk opplevelse med innovative funksjoner. Med Occhio air åpner Luna opp for unike muligheter, som å justere lysstyrken, lage lysscener og styre flere armaturer samtidig. Den tilbyr også forhåndsinnstilte lysmoduser for ulike aktiviteter, som avslapping, arbeid eller fest.

I tillegg kan du styre lyset med enkle håndbevegelser, uten å berøre lampen. Du kan endre fargetemperatur, justere lysstyrken eller slå lyset av og på etter behov.


Flytende eleganse

Metall ser ut til å sveve over glasskulen, og overflatene flyter sammen – metall blir til glass, glass blir til metall. Med de nye, høyglansede overflatene i mørk krom og phantom, følger Luna de nyeste interiørtrendene. Utvalget av førsteklasses overflater gir deg full designfrihet i hjemmet ditt.

Luna sospeso passer perfekt inn på soverommet.

Fyll ut skjema, så vil Pia ta kontakt med deg:

   
Portrettbilde av Pia Fossum, butikksjef Occhio store by SML

Pia Fossum
Store Manager, Occhio store by SML

Luna-familien

Luna kommer som pendel, vegg-, tak- og bordlampe, alle kontrollerbare via Occhios smarte system.