fbpx

LineLed Flex fra Intra Lighting

LineLed Flex fra Intra Lighting 1200 1600 SML Lighting

LineLed Flex fra Intra Lighting

Intra Lighting har nok en gang kommet med en spennende produktnyhet, LineLed Flex. Som navnet tilsier, er denne nye løsningen fleksibel og kan følge alle linjer og former for arkitektur utendørs og innendørs. Les videre for å bli inspirert!

Lys i trapp
Belysning i trappen på et kontorlokale
Fleksibel belysningsløsning LineLed Flex

PRO Optics

Silikonkroppen til LineLed Flex gir høy lysgjennomgang og maksimal fleksibilitet. Med en silikonlist som kan bøyes i alle retninger, er det uendelig med muligheter til hvordan løsningen kan implementeres i et prosjekt. Produktet er beregnet for å lage alt fra dekorative lysscener og skiltbelysning, til å rett og slett for å fremheve formene i et rom. Her kan man slippe kreativiteten løs og lage en lyseffekt uansett hvor det måtte være.

13 mm for opp/ned bøying eller 12 mm for venstre/høyre bøying med radious > 60 mm.

Til bruk både innendørs og utendørs

LineLed Flex er hovedsakelig laget for uterom, og tanken var at belysningsløsningen skal kunne tåle vanskelige værforhold. I tillegg til bruk utendørs, er løsningen perfekt til å skape eksepsjonelle lyseffekter til interiøret.

LineLed Flex til å belyse uterom
IP67 sørger for at produktet er helt vanntett

En værbestanding løsning

Vann? Regn? Vind? Ikke noe problem! IP67 sørger for at løsningen er motstandsdyktig og tåler alle slags vær.

Passer like bra i badetilværelset

I baderom er det normalt at fuktigheten er høyere enn andre rom i hjemmet. Dette er ikke en utfordring for LineLed Flex. Løsningen kan benyttes som en myk omgivelsesbelysning, eller som skånsom nattbelysning ved at løsningen integreres i møbler, teksturer og former.

Belysning og speilarmatur i baderom
LineLed Flex som effektbelysning

Skap kunst med belysning

Myk opp kantene med en armatur som gir en fascinerende effekt av lys, uten å virkelig se produktet.

RGB-alternativ

Dersom du elsker lekende farget lys, er RGB-alternativ tilgjengelig. Dette kan være veldig nyttig i eksempelvis velværesentre for å skape en mer subtil atmosfære.

RGB belysning
Belysning og speilarmatur i baderom