fbpx


Molteni&C


Møbler fra Molteni&C

Molteni&C har en historie som strekker seg over mer enn 80 år med lidenskap for møbeldesign og håndverk av ypperste kvalitet. Selskapet ble grunnlagt i Italia i 1934 av Angelo Molteni og hans brødre, og har siden den gang vært en pioner innen møbelindustrien.

Fra sine beskjedne begynnelser har Molteni&C vokst til å bli en global leder innen designmøbler, kjent for sin evne til å forene tradisjonell håndverk med moderne innovasjon. Gjennom årene har selskapet samarbeidet med noen av verdens mest anerkjente designere og arkitekter, og har skapt ikoniske møbler som har preget moderne interiørdesign.

Besøk vårt showroom, SML Studio i Drammensveien 126, for å oppleve sortimentet på nært hold, eller ta kontakt med oss for å utforske skreddersydde løsninger for dine behov. Vi streber etter å bringe kunders interiørdrømmer til virkelighet.

Kolleksjoner

Soverom og walk-in garderobe fra Molteni&C

Molteni&C innendørs | Garderober og soverom

Garderober er en nøkkelkomponent i organiseringen av et rom. Et godt utformet og funksjonell garderobedesign kan bidra til å definere stemningen i et dedikert rom, og bli en viktig dekorativ element. Molteni&Cs garderobedesign er laget med førsteklasses teknikker og materialer for å tilby løsninger som er både elegante, funksjonelle og holdbare. Takket være deres fleksibilitet og et bredt utvalg av overflater, tilbehør og interiørløsninger, passer Molteni&Cs moderne garderobedesign perfekt inn i enhver omgivelse og stil.

Les mer om Molteni&Cs innendørs-kolleksjon her.

Molteni&C kjøkken | Dada Engineered

Molteni&Cs kjøkkensamling, designet av Dada Engineered, tilbyr svært tilpasningsdyktige løsninger til moderne hjem. Hvert element er nøye designet for å tilfredsstille både estetiske og praktiske behov. Fra smarte lagringsalternativer til stilfulle overflater og avansert teknologi, demonstrerer kjøkkensamlingen et høyt nivå av håndverk og stil. Den kombinerer sømløst form og funksjon, og setter en ny standard for moderne kjøkkenutforming.

Les mer om kjøkkensamlingen her.

Mørk kjøkken med vinskap, LED-lys og øy fra Molteni
Utemøbler til hagen fra Molteni

Molteni&C utendørskolleksjon

En forening mellom arkitektur og natur. 

Nyt livet utendørs med en ekte italiensk følelse av eksklusivitet. Molteni&Cs fantastiske utendørskolleksjon forener komfort og stil på en måte som fremhever den unike følelsen av velvære. Utforsk denne kolleksjonen som hyller materialenes skjønnhet, med hovedrollen til solid teak og aluminium i vakre nyanser.

Les mer om kolleksjonen og utforsk produktene her.

Fyll ut skjema, så vil Jannicke ta kontakt med deg: