fbpx

Vi har to nye lysdesignere med på laget!

Vi har to nye lysdesignere med på laget! 1200 627 SML Lighting

01.10.2021

Vi har to nye lysdesignere med på laget!

Portrettbilde av Espen Sekkelsten, lysdesigner i SML Lighting
Lysdesigner

Espen Sekkelsten

Kundeansvarlig - Lysdesigner

Vegard Kvennejorde Knutsen

Lysdesigner

Espen Sekkelsten

Utdannelse: Bachelor i lysdesign v/ Universitetet i Sørøst-Norge

Kundeansvarlig - Lysdesigner

Vegard Kvennejorde Knutsen

Utdannelse: Bachelor i lysdesign v/ Universitetet i Sørøst-Norge og Bachelor i teknologidesign og ledelse v/ NTNU i Gjøvik

Høsten er her og vi har hatt fine ordre og jobbet med mange spennende prosjekter. Det er veldig hyggelig at kundene våre setter pris på det vi tilbyr av produkter og tjenester. Den positive utviklingen har også bidratt til at vi har fått flere dyktige medspillere med på laget vårt i år. Nå har vi utvidet teamet igjen, og vil ønske to nye lysdesignere, Espen og Vegard, velkommen til oss!

Espen Sekkelsten

Espen kommer rett fra studiet med en bachelor i lysdesign fra Universitetet i Sørøst-Norge. Før det studerte han matematiske fag i et år ved NTNU og er glad i å sikre seg at verdier er riktige og nøyaktige. I deler av studietiden har han også hatt en deltidsstilling hos Lyskultur.

Espen fikk sin første smak av lys da han jobbet med scenelys for amatørteater og -konserter gjennom musikklinjen på videregående skole. Han har spilt slagverk i korps siden han var 10 år gammel og han har alltid sørget for at bandet og lagkamerater holder riktig tempo.

Vegard Kvennejorde Knutsen

Vegard kommer også til oss med en bachelor i lysdesign fra Universitetet i Sørøst-Norge, og har i tillegg en bachelor i teknologidesign og ledelse fra NTNU i Gjøvik.

Vegard er en gammel kunstnersjel i en ung kropp og elsker kreative utfordringer. Samtidig som han elsker å jobbe med lys er han opptatt av å finne gode løsninger som gir minst mulig lysforurensing. I sommer ble Vegard valgt inn som styremedlem i organisasjonen «Bevar mørket» og arbeider på sin fritid med å informere om og lete etter gode løsninger på dette området.

Hos SML Lighting skal han jobbe med lys og etter hvert finne seg en spisskompetanse hvor han skal utvikle seg til å bli best.