fbpx

Vi ønsker våre nye kolleger velkommen!

Vi ønsker våre nye kolleger velkommen! 1200 627 SML Lighting

11.06.2021

Vi ønsker våre nye kolleger velkommen!

Vilde Skilbred Halvorsen fra SML Lighting
Kundeansvarlig - Lysdesigner

Vilde Halvorsen Skilbred

Elizabeth Pham fra SML Lighting
Marked- og innholdsansvarlig

Elizabeth Pham

Kundeansvarlig - Lysdesigner

Vilde Halvorsen Skilbred

Utdannelse: Bachelor i lysdesign ved Universitetet i Sørøst-Norge
Segment: Kontor- og forretningsbygg. Hotell og restaurant

Marked- og innholdsansvarlig

Elizabeth Pham

Utdannelse: Markedsføring og merkevareledelse, Høyskolen Kristiania
Spisskompetanse: Sosiale medier, markedsføring & innholdsproduksjon

Vilde Halvorsen Skilbred

Vilde er ansatt som lysdesigner i SML Lighting. Vilde har en bachelor i lysdesign ved Universitetet i Sørøst-Norge, og har i tillegg studert kunst og estetiske fag.

Tidligere har hun jobbet med belysning med fokus på designlamper hos leverandør, og har erfaring innen kundeservice og salg. Hos oss skal hun primært jobbe med kontor, forretningsbygg, hotell og restaurant.

Elizabeth Pham

Elizabeth startet som konsulent hos SML Lighting i siste kvartalet av 2020, og har nylig startet hos oss på fulltid som sosiale medier- og innholdsansvarlig. I tillegg til å ha en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, har Elizabeth erfaring både fra Australia hvor hun jobbet i offentlig sektor, samt fra en tech start-up i Oslo.

I SML Lighting skal hun ha det fulle ansvaret for alt innhold som kommuniseres via våre kanaler, i tillegg til å jobbe med hjemmeside, digital markedsføring, merkevarebygging og SEO (søkemotorsoptimalisering).

Maren Flakne Andresen

Maren er ansatt som lysdesigner og kundeansvarlig hos oss i SML Lighting. Hun er utdannet lysdesigner fra USN og har prosjektledelsesstudier fra BI. Hun har jobbet flere år som flyvertinne og kabinsjef i Norwegian og de siste fire årene som KAM og lysdesigner i lysbransjen. Maren har jobbet med et bredt og variert spekter av prosjekter innen bolig,  kontor, butikk og offentlig fra tidligere og skal primært jobbe innen segmentene hotell og restaurant/bar.