fbpx

Lysabel fra Intra Lighting

Lysabel fra Intra Lighting 709 1113 SML Lighting


Lysabel fra Intra Lighting

Intra Lighting har lansert et nytt produkt som vi alle har ventet på, Lysabel. Denne fleksible armaturen kombinerer funksjonalitet og stil, og tilbyr et bredt spekter av tilpasningsalternativer. Her kommer en sniktitt.

Oppdag Lysabels allsidige design med mange muligheter. Lag din egen pendel. Skap den stemningen du ønsker. 

Design av Lorenzo Truant

Perfeksjon i en slank og allsidig design

Lysabel vil alltid gi rommet ditt et snev av eleganse uansett om den er plassert vertikalt, horisontalt, i en skrå vinkel, alene eller kombinert i kreative oppsett. Lyset kommer fra en tynn og jevn opplyst tube som ikke skaper skygger. Utseendet er rent og minimalistisk, der hver minste detalj er nøye utformet.

En sofistikert touch

Enten du ønsker å lage en gruppekomposisjon for et større rom eller legge til en enkelt lysarmatur i et mindre rom, er Lysabel en perfekt løsning. Armaturen gir mykt, og diffust lys i rommet.

Du kan la fantasien løpe løpsk ved å arrangere flere lysarmaturer på ulike måter. Det minimalistiske designet skaper inntrykk og påvirker sterkt ethvert miljø.

«Chandelier»-versjonen kan justeres etter behov eller ønsket uttrykk.

Det vertikale midtpunktet

Lysabel skiller seg ut som et dekorativt element. Den tiltrekker oppmerksomhet i rom med høyt tak, samtidig som den gir en åpen utsikt og en følelse av romslighet.

Velg mellom ulike lengder

Høyt under taket? Lysabel er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Kombiner dem og lag elegante komposisjoner.

Lek med høyder og komposisjoner, og dra de gjennom flere etasjer

Like vakker horisontalt som vertikalt

Helningen på Lysabel er enkel å justere takket være detaljene inspirert av jernstrømledningens fleksibilitet. Dette gjør at Lysabel også kan monteres horisontalt med opphengsring. Ringen fungerer også som et estetisk tilbehør.