fbpx

Pyrymyd: En løsning for lys, himling og akustikk

Pyrymyd: En løsning for lys, himling og akustikk 1500 1000 SML Lighting

Pyrymyd: Lys, himling og akustikk

Du kan endelig erstatte de lite estetiske akustiske himlingene med Pyrymyd, et avansert alt-i-ett-produkt som skaper ulike scenarioer og personlige mikromiljøer. Dette produktet gir ikke bare praktiske fordeler, men erstatter også tradisjonelle himlinger med et stilig og funksjonelt design.

Ingen støy. Ingen blending. Ingen forurensning – bare en ren og effektiv løsning for dine lokaler.

 

Designet av Serge & Robert Cornelissen / Visualisering av Studio Spacer

Forbedret akustikk med stilrent design

Pyrymyd er en avansert alt-i-ett-løsning som forener funksjonalitet og estetikk. Med skreddersydde akustikkpaneler kan systemet tilpasses ethvert prosjekt, enten det er åpne landskap, møterom eller andre områder med behov for både god belysning og effektiv lydisolasjon.

Pyrymyd sørger for blendefritt lys der det trengs, når det trengs, og skaper samtidig et miljø med optimal akustikk, spesielt i rom der høyfrekvent lyd kan være et problem.

Allsidig og «ec(h)o friendly»

De miljøvennlige akustikkpanelene er laget av 100% resirkulerbare fibre som garanterer et ekko-vennlig miljø.

Velg farge basert på følelsen du ønsker å skape. Lysere toner gir et mer friskt, åpent utseende, og gir en illusjon av et høyere tak. Ved ønske om mer spill og kontrast med eksisterende interiør, kan en svart Pyrymyd-himling være et spennende designelement. Den sofistikerte fargen gir i tillegg følelsen av et mer raffinert og luksuriøst rom.

Arkitekt: AKSL Architects / Visualisering: Studio Spacer

Pyrymyd fra Intra Lighting i kontorlandskap

Visualisering: Duaviz

Hvorfor er det viktig med akustikk?

Bakgrunnsstøy er et vanlig problem på kontorer som påvirker konsentrasjon og produktivitet, ofte forårsaket av prat og telefonsamtaler. I åpne kontorlandskap kan private samtaler eller møter forstyrre andre ansatte. Akustiske paneler kan forbedre fokuset ved å redusere støy, slik at samtaler ikke forstyrrer eller blir overhørt. Dette skaper et miljø som både fremmer kommunikasjon og muliggjør fokusert arbeid i samme rom.

Pyrymyd sørger for effektiv lydisolering og lydabsorbering i områder med høyere frekvenser.

DFO: Ingen oppsett er like, så hver himling vil være forskjellig og unikt. Velg mellom ulike Deco-versjoner eller kombiner dem med Pyrymyd Dark – varianten uten lyskilde, kun panelet.

LFO: Lurer du på hvor lyset kommer fra? Med Bartenbach LFO-optikk lyser Pyrymyd opp rommet på en behagelig måte, med lite blending og uten at du ser lyskilden. Det ser ut som om den er av, men lyset er der.

 

Velg mellom flere grånyaneser: Light grey (LG), Grey (G) og Black (B)

Kontor med Deco- og LFO-optikk / Visualisering: DSE Visualisation

Installasjonstyper

Innfelt installasjon 

Klikk-inn system minimalt med distance mellom panelene. 

Suspended installasjon

Nedhengt installasjon med sideprofil.